Yatak Odası ve Kış Geceleri için Fikirler

Kış, evinizi olabildiğince rahat hale getirmek için yılın mükemmel bir zamanı. Yatak odası söz konusu olduğunda, bu alan belki de sıcaklık ve rahatlık açısından en önemlisidir. İlhama ihtiyacınız varsa, bir dizi güzel mobilya ve daha fazlasını bulmak için dilediğiniz zaman Sarvonni Mobilya Showroom mağazamızı ziyaret edin. Bu kışı şimdiye kadarki en rahat hale getirmeye yardımcı olacak bazı yararlı rahat yatak odası fikirleri için okumaya devam edin.
Katman Örtüleri ve Dokular
Kış için en kolay ama en etkili rahat yatak odası fikirlerinden biri de yastık ve battaniyeleri yığmaktır.

Bir sıcaklık katmanı eklemek için yumuşak bir suni kürklü battaniye kullanın veya yatağınızı ekstra yorgan veya yorganlarla örtün. Yatak odanıza sıcak ve rahat bir dokunuş katmak için yastıkları üst üste koyun ve yumuşak, dekoratif yastıklar kullanın.

Keten ve yünden kuş tüyü ve kadifeye kadar çeşitli dokular kullanın.

Yataklardaki yatak takımlarının yanı sıra, alan kilimleri ve pencere uygulamaları gibi diğer öğelerle de yumuşaklık ve doku katabilirsiniz.

Her sabah uyanıp lüks yumuşaklığın üzerine basmak için yatak odasına uzun tüylü bir alan kilim ekleyin. Güzel bir çift kadife pencere perdesi, her şeyi birbirine bağlamanıza ve yatak odanızı rahat, konforlu bir kaçamak haline getirmenize yardımcı olacaktır.

https://www.sarvonni.com.tr/urun/palermo-yatak-odasi-takimi/
Yatak Odasını Rahat Hale Getirmek için Aydınlatmayı Kullanın
Aydınlatma, herhangi bir odanın görünüşünü ve hissini önemli ölçüde etkileyebilir.

Yatak odanızı daha rahat hale getirmek için, bir çift komodinin üzerine yerleştirilmiş bir çift güzel masa lambası deneyin. Yatmadan önce yorganın altından çıkmak zorunda kalmadan iyi bir kitap okumanın bir yolunu bulacaksınız.

Bir dizi duvar apliği, komodinlerinize içecekler veya kitaplar için daha fazla yüzey alanı sağlayacak başka bir güzel seçimdir.

Yatak odanızın mobilyalarını öne çıkaracak ve odaya yumuşak, sıcak bir dokunuş kazandıracak aydınlatmayı seçmek istiyorsunuz. Bu alandaki aydınlatmanın parlaklığını kontrol edebilmek için bir kısma anahtarı takmayı düşünün. Parlak beyaz ampulleri yumuşak beyaz veya sarı renk tonuyla güncelleyin. Işık ne kadar sıcak olursa, yatak odanız tüm kış o kadar rahat olur.

https://www.sarvonni.com.tr/urun/berlin-yatak-odasi-takimi/
Temiz Tutmaya Özen Gösterin
Rahat yatak odası fikirleri söz konusu olduğunda düzeni düşünmeyebilirsiniz, ancak düzenli bir uyku alanı rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

Tüm ekstra ayakkabılarınızı, elbiselerinizi ve diğer giyim eşyalarınızı sandık ve şifonyer veya güzel bir gardırop gibi parçalarda düzgün bir şekilde saklayın.

Ayrıca, size daha fazla depolama alanı sağlamak için yatağın altında yerleşik bazı büyük çekmecelerin bulunduğu odaya yataklar da ekleyebilirsiniz.

Düzenli bir yatak odası zihninizin sakin kalmasına yardımcı olur ve odaya davetkar ve davetkar bir hava vermede son derece etkilidir. Sandık ve şifonyer için fazla yeriniz yoksa, rahat bir saklama tezgahı deneyin. Rahatlık faktörünü artıracak yumuşak yastıklamalı ve döşemeli bir tezgah seçin.

https://www.sarvonni.com.tr/urun/porto-yatak-odasi-takimi/
Yatak Odanıza Kişisel Bir Dokunuş Verin
Çoğu insan oturma odasına bazı kişisel eşyalar ekler, ancak aynı şeyi yatak odasında da yapabilirsiniz.

Parlak bir unsur için duvara aynalar asın ve özel bir sanat eseri veya ailenizin ve arkadaşlarınızın çerçeveli resimleri gibi bazı kişisel parçaları getirmeyi unutmayın.

Sizin için kişisel anlamı olan sayısız şeyin bulunduğu üst duvar rafları veya kitaplıklar.

Seyahatlerinizden topladığınız bazı eşyalar, duygusal hediyeler veya tuval üzerine özel bir baskı olsun, bu odaya kişisel eşyalar eklemek kendinizi evinizde hissetmenize yardımcı olmak için harika bir yoldur. Bunu en sevdiğiniz renk paletini seçerek de yapabilirsiniz. Duvarlarınızı yumuşak, sıcak renklerle boyayın ve rahatlatıcı, uyumlu bir görünüm için uyumlu yatak takımları ekleyin.

https://www.sarvonni.com.tr/urun/madrid-yatak-odasi-takimi/
Organik Elementler Kullanın
Doğadan öğeler, yatak odanızın rahat ve davetkar hissetmesine yardımcı olabilir. Yumuşak, sıcak bir bitişe sahip ahşaptan yapılmış yatak odası mobilyalarını seçin.

Bu alana organik bir hava vermek için odaya birkaç saksı bitkisi de ekleyebilirsiniz. Dokuma jüt veya deniz otu gibi doğal malzemelerden yapılmış ürünleri arayın.

Köşedeki bir jüt alan kilim veya battaniyelerle dolu dokuma bir sepet bu odaya rahat bir son dokunuş verecektir. Bu kış yatak odanızı yenilemenin yeni yollarını arıyorsanız, ilham almak için bugün Sarvonni Mobilya showroom mağazamızı ziyaret edin.

https://www.sarvonni.com.tr/urun/napoli-yatak-odasi-takimi/

Ürünler tamamen %100 MDF olup, yüksek kalite işçilik ile sizlere sunulmaktadır!

Detaylı bilgi ve sorularınız için bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Telefon: +90 312 340 00 30 / +90 534 455 31 36

Web: https://www.sarvonni.com.tr

Konum: https://bit.ly/2WOkO56

Facebook: https://www.facebook.com/sarvonni

Instagram: https://www.instagram.com/sarvonni

Pinterest: https://tr.pinterest.com/sarvonni/

sarvonni tarafından yayımlandı

Sarvonni Mobilya & Dekorasyon olarak ile yenilikçi mobilya mimarilerini evlerinize taşıyoruz.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın