Aksesuarlar ile evinizi ferahlatmak için tasarım ipuçları

Evinizi tazelemek için ‘Yenile’ düğmesine basmayı ve aksesuarlar gibi minik dokunuşlarla yaşam alanınıza hızlı ve kolay bir güncelleme sağlamayı hiç istediniz mi?

Bilmenizi isteriz ki yalnız değilsin! Herhangi bir odayı aksesuarlar ve ev dekoru aksanlarıyla hızla değiştirmek için 6 ipucu için okumaya devam edin.

Burada, yastıkları, kilimleri, aydınlatmaları, vitrin dekorasyonlarını, duvar sanatını, aynaları seçmeye ve şekillendirmeye yönelik tüm önemli adımları yıkmak için tasarımcılarımızın beyinlerini seçerek, stilistlerimizi araştırarak ve ürünlerimizin yer aldığı showroom arşivlerimizi gözden geçirerek öğrendiklerimizi ve daha fazlasını paylaşmaya çalışacağız.
Evinizi yenilerken aksesuarlar nasıl kullanılmalıdır?
Doğru mobilyayı seçtikten sonra, tüm mesele evinizi dekore etmek için mükemmel aksesuarları bulmak ve zamanla bu özel kalıntıları dikkatlice düzenlemektir. Telaşlanmayı, bu işlem için bir acelemiz yok. Çünkü ardından gelenleri, yapacağınız düzenlemeler ve tarzınızla; kişisel damganız, imzanız haline gelir. Ruh halinizi ayarlamak için aydınlatmayı, kilimleri, aynaları ve daha fazlasını kullanma şeklinizle insanlar sizi konuşurlar.

Yastıklarınızı değiştirin ve rahat bir dokunuş katmaya çalışın! Vurgulu yastıklar, kırlentler ve muhteşem bir kırlent tüm farkı yaratabilir. Minik kırlentler her biri çeşitli renk, desen ve dokularda yüzlerce kumaşla tasarlanabilen çok çeşitli yastık şekil ve boyutlarına sahiptir.

Alanınızı tanımlamak için bir geniş kilim kullanın. Doğru halı, bir oda veya oturma alanı için sınırları belirleyebilir, hatta tüm evinizin renk düzenini oluşturabilir.

Düz veya desenli bir alan kilim, farklı tasarım stillerini, mobilya seçimlerini ve duvar rengini vurgulayabilir. Kilimler, çeşitli yeni renk paletlerini denememiz için bize ilham veriyor. Dokular ve süslü desenler görsel ilgi katar ve benzersiz ve ilginç bir görünüm yaratmak için diğer dekor öğeleriyle birlikte çalışır. Orta tüylü veya tüylü, makine dokumalı veya elle püsküllü olanı arayın.

Odanızı pencere uygulamalarıyla çerçeveleyin. Panjurlar ve panjurlar, özel olsun ya da olmasın, muhteşem bir manzarayı çerçevelemek, o kadar da iyi olmayan bir manzarayı gizlemek, güneş ışığını dağıtmak veya engellemek, mahremiyet sağlamak, akustiği iyileştirmek veya sadece enerji açısından verimli yalıtım sağlamak için önemlidir.

https://www.sarvonni.com.tr/oturma-odasi-tasarimini-basitce-nasil-degistirirsiniz/

Pencere uygulamaları, her hikayenin arka planını oluşturur. Rahat bir görünüm ararken, pencerelerin sade dikdörtgen şekillerini yumuşatırlar.

Aynalarla derinlik katın. Dekoratif aynalar, her odaya büyülü bir kalite katma yoluna sahiptir ve yaşam alanınızın etrafındaki ışığı nasıl kırdıklarını kim sevmez?

Rafine ve uyarlanabilir aynalar, bir odanın mekânsal sınırlarını yeniden tanımlar. İyi seçilmiş bir zemin aynası, bir odaya kendine özgü bir karakter ve incelik kazandırabilir. Aynaların daha küçük odaları daha büyük hissettirmenin bir yolu vardır. Oturma odalarında, yatak odalarında, aile odalarında ve fuayelerde mükemmel çalışırlar. Daha küçük odalarda, duvar aynaları bir alanı süslerken derinlik ve karakter katabilir. Küçük bir yemek odası bile, basit bir mum ışığını yansıtan yatay bir duvar aynasından veya ışıltılı bir avizeden yararlanır.

Aydınlatma ile havayı ayarlayın. Bir odayı farklı aydınlatma kaynaklarıyla katmanladığınızda, farklı bir his elde etmek için bir veya birkaçını kullanabilirsiniz. Ruh halinizi yükseltmek ve evinizi aile ve misafirler için sıcak, davetkar bir yer haline getirmek için uygun aydınlatma gibisi yoktur. Aydınlatma, bizi sıcak kucağında rahatlatma ve sarmalama gücüne sahiptir. sarvonni.com.tr adresinde, her biri tasarım ekibimiz tarafından güzelliği, işlevselliği ve değeri nedeniyle seçilen lambalar, sarkıtlar ve daha fazlası dahil olmak üzere her türlü aydınlatmayı bulacaksınız.

https://www.sarvonni.com.tr/yatak-odasi-alaniniza-sade-ve-kucuk-dokunuslar-ile-ihtisam-katin/
Minik dokunuşlar ve aksesuarlar ile renk katın!
Bir dahaki sefere çok fazla çaba harcamadan mekanınızı hızlı bir şekilde yenilemenin yollarını aradığınızda, yastık ve örtülere, kilimlere, aydınlatmaya, pencere süslemelerine, duvar sanatına ve sihir yapan aynalara dönün. Daha da kolay, sadece en yakın Sarvonni Mobilya mağazasına gelin ve alanınızı kişiselleştirmek için neye ihtiyacınız olduğunu bulun.

Bir odayı güncellemeye veya tüm evinizi yenilemeye hazır mısınız? Bugün çevrimiçi alışveriş yapın veya yerel Sarvonni Mobilya mağazanızı arayın. Uzman tasarımcılar, eviniz veya daireniz için yepyeni bir görünüm yaratmanıza yardımcı olacak.

  –

sarvonni tarafından yayımlandı

Sarvonni Mobilya & Dekorasyon olarak ile yenilikçi mobilya mimarilerini evlerinize taşıyoruz.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın